simple website maker

BeneFit Arthro™

Gjenopprett styrken og bevegeligheten til tommelen.

BeneFit Arthro er utviklet for å støtte rotleddet i tommelen (CMC) uten å begrense det naturlige bevegelsesområdet for dette leddet.
BeneFit Arthro kombinerer prinsippene for moderne teknologi, biomekanikk, antakelser om fysioterapi og tradisjonell medisin.

BeneFit Arthro™

Bli kvitt smerten forårsaket av tommelartrose eller gjentatt overforbruk, og nyt aktivitetene som du gjorde før.

1

Designet for

å sikre nøyaktigheten av matchende elastiske innsatser for å stabilisere rotleddet (CMC), og unngå omkretskompresjon av hånden.

2

Det gir

naturlig massasje og smertelindring; stimulering for å utføre øvelser for å styrke tommelen.

3

Det gjør ikke

klemmer ikke de ubalanserte musklene i tommelen; heller ikke arterier; heller ikke dekke håndflaten; heller ikke øke svette i hånden.

4

Det kan

kan bæres mens du utfører regelmessige øvelser og daglige aktiviteter, eller like etter intense håndøvelser.

Hvorfor velge BeneFit Arthro™

Fordi det må passe brukerens behov for å gi gjensidige fordeler.

Fysisk aktivitet kan redusere smerter og forbedre fysisk funksjon med omtrent 40% som studien fra 2018 viser, fra Leading Authority on Arthritis & Related Disease i USA. Ikke desto mindre er øvelsene for tommelen ganske smertefulle og forårsaker betydelig ubehag under opptredenen, i det minste under oppvarmingen.
BeneFit Arthro ble opprettet på grunnlag av egen lang og smertefull opplevelse med posttraumatisk artrose og forstuet tommel.

1

Tommel tilstand

Hvis du føler ubehag eller smerter rundt tommelen på grunn av slitasje i tommelens rotledd eller overdreven og repeterende arbeid forårsaker prikking og nummenhet - dette produktet er noe for deg.

2

Naturlig massasje

De elastiske innleggene i BeneFit Arthro gir en naturlig massasje, smertelindring og stimulering av musklene i tommelen, for å utføre øvelser for å styrke tommelen. Det er musklene dine som er ansvarlige for at tommelen fungerer. Ikke bytt dem ut med metallplate hvis du ikke trenger det.

3

Ingen immobilisering

Immobilisering reduserer muskelstyrken, som igjen reduserer leddstabiliteten. BeneFit Arthro fokuserer på rotleddet (CMC) og gir støtte under sammentrekning av tommelens muskler, uten å redusere tommelfunksjonen.

4

Styrking

Du må utføre øvelser for å styrke tommelen. Du kan raskt se og føle effektene, og du vil snart merke hva du ikke har klart å gjøre før, når du ikke hadde BeneFit Arthro.

Mobirise

Beveg tommelen fritt

Repeterende tommelbevegelser og overbruk
forårsaker ømhet, stivhet og bankende smerte
i muskler, nerver og sener.
Strekk musklene dine og bruk BeneFit Arthro
under eller etter trening, og du vil føre
forskjellen over tid.

Mobirise

Grip og hold fast

Tommelartrose gjør det praktisk umulig å utføre grunnlegendeaktiviteter smertefritt. På den annen side, må du utføre bestemte øvelser for å forbedre tilstanden til tommelen. 
BeneFit Arthro hjelper deg med å trene tommelen regelmessig for å styrke musklene. Det vil ikke være nødvendig å bruke den hele dagen.

Mobirise

Gjør din oppgave nøyaktig

Jo mer og lenger du immobiliserer tommelen, jo mer forverrer du tilstanden. Musklene blir svake og stabiliserer ikke leddet. 
BeneFit Arthro fokuserer sin handling på rotleddet (CMC), da tommelbunnen tar en aktiv rolle i øvelsene. 

Mobirise

1x   BeneFit Arthro™  (Venstre eller Høyre)

Vær oppmerksom på at det er et tilpasset produkt basert på størrelsen gitt av brukeren. Følg instruksjonene ved bestilling.

NOK 660

Mobirise

2x   BeneFit Arthro™  (et par)

Vær oppmerksom på at det er et tilpasset produkt basert på størrelsen gitt av brukeren. Følg instruksjonene ved bestilling.

NOK 1200 NOK 1320

Offisiell Partner

BIRKELAND KLINIKKEN AS

Adresse:

Mosfjellveien 21, 4760 Birkeland
Agder, Norge

Telefon:

+47 998 99 788

Nettside:

https://birkelandklinikken.no/

© Copyright 2020 Benedics AS - All Rights Reserved